Vi har 60 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Strandtur på elektrisk sykkel – en frisk og god opplevelse – prøv selv

Written by

Har du lyst til å komme deg av gårde i varmen; og gruer deg til å komme inn i varm bil? For det tar jo litt tid før aircondition’en har fikset rett temperatur. Du kan jo ikke sykle vanlig heller…til det er det for varmt! Og kanskje skulle du et sted som er litt utenfor radiusen til din vanlige sykkel (eller om du er ærlig; du gidder ikke sykle fullt så langt…) Masse gode grunner; en konklusjon – elektrisk sykkel. Da kan du tråkke når du vil som med vanlig sykkel, og kjøre som på moped når det er ønskelig: deilig å fyke nedover gangveiene med verdens beste samvittighet!

Vi har faktisk prøvet dette for våre lesere, og kan bekrefte at det fungerer strålende. Vi bor et stykke fra stranden og tenkte det kunne være en ide med el-sykler. Vi fikk låne et par sykler av Grupo Rubio for å se om ikke dette gjorde turen til stranden litt lettere. Normalt bruker vi en halvtime på turen til stranden i rask gange. Med el-sykler brukte vi 5 minutter. Det er jo også utrolig praktisk, du slipper å stresse rundt for å finne parkeringsplass, du får frisk luft, så mye mosjon som du ønsker deg og etter en lang dag på stranden er det deilig å slippe å trå seg svett på vei hjem!

Vi kan bekrefte at el-syklene virker omtrent som å kjøre moped. Så lenge du passer på å lade batteriene med jevne mellomrom holder en lading ganske lenge.

Du kan leie El-sykler hos Grupo Rubio for 15 euro dagen i Torrevieja. Det er også mange andre som leier ut sykler rundt omkring i de ulike byene, også en del hoteller. Noen tilbyr også å kjøre syklene hjem til deg. Det finnes et utall av modeller å velge i. Vi anbefaler også at du skaffer en sykkelkurv eller sykkelveske. I tillegg til at dette er deilig i varmen – støtter jo Sett Utenfra tiltak som gjør verden bedre, og el-sykler er jo et slikt tiltak. Så vi anbefaler med glede å prøve en.

Vi hadde i alle fall en strålende dag på veien og på stranden!

Turister trenger jo kun å disponere el-sykler for å komme seg rundt – og øke radiusen. Fastboende kan teste først, og kanskje kjøpe senere. Med el-sykkel kan du jo dekke mange av dine daglige behov; enkel parkering er jo viktig i de fleste byer. Motbakker finnes ikke lenger… og skal du for langt for en el-sykkel, kan du ta din egen bil; evt. en leiebil akkurat den dagen.

Om du tenker på el-sykkel, er du ikke alene – det er solgt millioner av dem. Dette er nok en trend som kommer til å vare!

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.