Vi har 30 gjester og ingen medlemmer på besøk.

I nord er det lengst sol på St Hans, men hva med tropene? Hva skjer der, f eks i ferieparadiser som Thailand og Filippinene? Greit å vite når du skal på ferie.

Sett Utenfra samler ikke inn, bearbeider eller bruker data om sine lesere i ulike markedstiltak eller annet.

Boris Johnson i London bløffer ikke – han tror faktisk at han har kontroll. Det tror ikke vi. Vil han ta signaler og dempe seg? Neppe. Dette blir spennende.

Gjør din plikt og krev din rett. Når man ble sperret inne bak grenser, reiste mange ut på trass, og ble fengslet for det. Det er ikke EØS, men norske politikere, som har tatt feil, mener vi.

Leilighet i San Pedro del Pinatar ledig. Flott beliggenhet, tilnærmet trappefri. Stue/spisestue, to soverom, arbeidsrom, terrasse og spisebord ute i flislagt hage. Eget vaskerom.

Lunt inneområde, moderne innbo. Kjøkken med induksjonsplate og moderne ovn. Vaske/tørkemaskin samt oppvaskmaskin. 50 MB Internett. Rikelig med aircon/varmepumper.

Mini-butikk, to restauranter og en kebab-restaurant innen umiddelbar nærhet. Naturpark og San Pedro sentrum en kort spaser- eller biltur unna. Flatt terreng; ideelt for sykkelturer. Treningssenter like ved. Luftig og solrikt, men med gode muligheter for skygge når du vil.

Fredelig gate med parker i begge ender.

Leiepris:

  • Om du ønsker å leie over en måned: 400€ pr måned + 110€ avsetning vann/strøm/internett, hvor mye vann/strøm du bruker, er jo opp til deg. Sum 510€ pr måned. Du kan også bestille vask av leiligheten, om du ikke ønsker å gjøre dette selv.
  • Om du ønsker kortere leie, tar du kontakt og får da oppgitt pris.

Interessert? Send epost via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Se bilder fra leiligheten under:

Fra terrrassen:

terrasse

Fra hovedsoverom:

fra hovedsoverom

 

Bordtennisbord rett ved:

bordtennis rett ved

 

Fra arbeidsrom:

fra arbeidsrom

 

 Fra kjøkken:

kjøkken

 

Fra den fredelige gaten med park i begge ender:

gaten med park i begge ender

 

Mer fra hovedsoverom:

mer fra hovedsoverom

Fra badet:

fra bad

Stue, innendørs spiseplass, samt kjøkken i bakgrunnen:

stue med kjøkken i bakgrunnen

 

Det er et godt miljø i nabolaget, så det skulle være alle muligheter til å ha det godt her.

Igjen, er du interessert - ta kontakt ved å klikke  her, så blir du kontaktet tilbake.Eller send epost via Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. 

Du kan ha det riktig bra i Spania. Les her mer om hvordan det gode liv i Spania er godt for helse (både kropp og sjel).

Spania er uregjerlig uten å forsones med sine utkanter – som baskere og katalanere.  Kanskje noe skjer etter dette valget, men vi er skeptiske….

Tacloban på Filippinene er kjent som katastrofebyen fra 2013, da tyfonen Yolanda herjet. Den sterke vinden medførte at en «vegg» av havvann kom innover, og ødela det meste på sin vei.

Hvor mye fornybart kan bygges på Filippinene? Svaret avhenger bl a av at noske Nexans’ prosjekt på Filippinene går bra.

Kjell Valdal i norske SN Power jobber i tandem 50-50 med filippinske Abolitiz Power og sammen har de investert mange milliarder i vannkraft. Dette er en lønnsom og fornuftig anvendelse av norske statsmidler.

Den norske staten eier både Statkraft og SN Power, og disse har delt verden mellom seg, og satser begge i utlandet. Filippinene er et av de land som SN Power tar seg av. Vi møter Kjell Valdal på hans kontor i en høyblokk i Manilas forretningsstrøk Bonifacio Global City.