Vi har 44 gjester og ingen medlemmer på besøk.

ATT KUNNA HJÄLPA SKAPAR GLÄDJE

Written by

<Ja, både för dig och den som mottager hjälpen! Att göra så gott man kan för att bidraga till att situationen för hjälpbehövande människor förändras till det bättre ger en tillfredsställelse.

Det finns olika sätt att medverka till detta – vi var några som valde att öppna Caridad - som ju betyder välgörenhet – secondhand-butiken i Gallerian. Vi öppnade i november 2013 och har hunnit lära oss mycket om våra medmänniskor, fått ta del av olika livssituationer och än mer förstått hur olika våra livsvillkor ser ut.

Under 2014 och julen 2013 bidrog vi med julklappar till bostadslösa barn , en donation till ALPE, handikappcentret för barn- och ungdomar samt till organisationen Reach Out blöjor och andra förnödenheter till de minsta barnen. Allt detta till ett värde av 1 600 €. En god start på vår verksamhet och ser fram emot 2015 som ett år som kan ge än mer.

Som ett tack från Reach Out fick vi deltaga i julfesten för 75 barn den 5 januari. Att se deras glädje vid mottagandet av julklappar bär oss nu vidare i vårt frivilliga arbete under året.

SNART AUKTIONSDAGS IGEN

Någon lämplig dag under mars månad kommer vi att hålla auktion i Gallerian, vi återkommer om datum lite senare. Till denna vi inbjuder vi er alla att bidraga med allahanda ting. Vi har genomfört tre auktioner hitintills med goda resultat. Det är ni som gör detta möjligt.

Vår hemsida hittar ni på www.servicekontoret.com (klicka på Caridad och vår mailadress är Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Välkomna att kontakta oss!

SLÄNG INGET – GE MED GLÄDLJE