Vi har 23 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Norwegian trenger piloter, og har ansatt minst 140 fra Ryanair.…og over 70 fra Vueling (i samme gruppe som British Airways). Ryanairs energiske leder Michael O’Leary hevdet så at Norwegian var på vei til konkurs; og Norwegian svarte at han kanskje sa det for å beholde sine piloter.

Fagforeningene hadde “møter” på flyplassen i Buenos Aires 6.9.17, mens Norwegian presenterte sine planer på en åpen høring.  117 flyavganger ble stanset, og det er faktisk FØR første lavprisfly.

Mens Triump har fingeren på avtrekkeren i Korea og tenker på om han skal gå til krig, anbefaler vi ikke velgere å droppe venner; ikke stem på partier som dropper EØS; som SP, SV og Rødt. Norge trenger alle venner vi kan få i en utrygg verden. Se vår oppdaterte begrunnelse.

Greit å vite hvor du finner norsk lege i Torrevieja - enten det er akutt eller ikke. Vår annonsør har både almenlege og spesialist.

Vår annonsør CB Høyre inviterer til valgvake mandag 11.9 fra kl 20.00  Sympatisører og medlemmer er hjertelig velkommen. Flere detaljer i annonsen.

Trump/forsvar – kommuner – vei/bane; vår annonsør Høyre maner til å fortsette kursen…..….

Se hvor og når du kan stemme i Spania - Stortingsvalget 2017 - for norske statsborgere.

Det er valg, og vår annonsør CB Høyre forteller om det som skjer i skolen; nyttig å vite uansett hva man stemmer.

Vår annonsør er utdannet både i Norge og Spania, og har base i Torrevieja/Costa Blanca. Scandic Legal er en god adresse for skandinaver som trenger advokat i Spania.

Helse er en viktig sak i årets valg, og vår annonsør Costa Blanca Høyre mener at en stemme på Høyre betyr bedre helse. Les deres begrunnelse for å si dette.