Vi har 29 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Sport som del av en god livsstil for en god helse

Sport

Her er vintersportsstedener som går mange av de mer kjente skiresortene i Alpene en høy gang. Slalåm, langrenn, telemark eller snowboard? Valget er ditt!

Et år har gått etter at Kjetil Sæve fra Voss startet Troll Ski og med stort hell. Et nytt prosjekt er også på gang- nemlig et samarbeid med Åge Folkestad om prosjektet “Ski og vin”. Sesongen starter i desember og varer til mai måned.

Syden kan bety så mye mer enn late dager på stranden eller på en fortausrestaurant under en palme. For Spania har som kjent mektige fjell skapt for skiferie! Et av de meste kjente skianlegg i Spania er Baqueira Beret som ligger i de katalanske Pyreneene. Her er det mer en ti mil skiløyper tilsammen! Slalom, snowbord, langrenn- her er det noe for alle! Skitrekket ligger 2500 meter over havet.

Av Werner Bigseth, Eiendomsmegler Kulsveen, hovedsponsor

Alle lagene i HamKam Spain, er nå i gang med sesongen, og spesielt vårt eldste lag), har kommet godt i gang. Dette laget har 3 engelske spillere, en spansk og resten er norske gutter og jenter. Det er gledelig å se at vår profilering mot den norske skolen i Ciudad Quesada har gitt resultater. De andre lagene i klubben, har nok en litt mer internasjonal sammensetning, og vi ønsker jo nettopp å være et fotball akademi for alle barn og nasjonaliteter i regionen Costa Blanca Sør.

Kreft rammer ikke bare den som får det; det går hardt inn på de pårørende også. Så da far og sønn Dave og Mitch Bull fikk underretning om at en nær slektning hadde kreft, bestemte de seg for å gjøre det de kunne gjøre; de padler 52 km oppover kysten fra Murcia til Guardamar – for å reise 5 000€ til AECC – en frivillig organisasjon som jobber mot kreft. Dessuten skal turen minne folk om kreftsaken.

I juni måned skrev vi litt om fotballskolen som ble arrangert av Paulo Roberto i Pilar de la Horadada 20. -31. juli.

Sett utenfra fulgte golfturneringen Nordea Masters i Sverige med det for øyet å få et innblikk i prestasjoner, utvikling og ikke minst hva som rører seg.

Enda en gang inviterer HamKam Spain til sommeropphold for barn – se kunngjøring lenger nede på siden. Dette er et tilbud både til «turistbarn» - og fastboende.

Futsal Paulo Roberto avholder i år for tredje gang fotballskoler. Aktivitetene kjøres på tre forskjellige steder: Alicante by, Murcia by og Pilar de la Horadada og avholdes i perioden fra 20 til 31 juli.

Side 1 av 2